Заступник Міністра охорони здоров’я України Віктор Шафранський відвідав луцькі лікпрофзаклади

Заступник Міністра охорони здоров’я України Віктор Шафранський відвідав луцькі лікпрофзаклади

17.02.16 13:59 0 564
Заступник Міністра охорони здоров'я України Віктор Шафранський у рамках робочого візиту на Волинь відвідав КЗ «Луцький центр первинної медико-санітарної допомоги № 1» та КЗ «Луцька міська клінічна лікарня».

У закладах він поспілкувався з медичними працівниками, пацієнтами, ознайомився з організацією лікувально-діагностичного процесу. Крім того, в Луцькому центрі первинної медико-санітарної допомоги № 1 Віктор Шафранський оглянув амбулаторію загальної практики – сімейної медицини № 1 і приміщення, де планується проведення реконструкції в рамках проекту «Поліпшення охорони здоров'я на службі у людей» з використанням коштів Світового банку. Посадовець оглянув також кабінети сімейних лікарів, лікарів-педіатрів, кабінет щеплень тощо та був приємно вражений від побаченого.

У Луцькій міській клінічній лікарні Віктор Шафранський оглянув чи не всі відділення та особливо відзначив високий рівень надання допомоги та реабілітації пацієнтів в рамках програми «Волинькард».

Заступник Міністра побажав медикам плідної праці й надалі задля забезпечення надання якісної та вчасної допомоги населенню.

Управління охорони здоров'я міської ради

(724653)

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області за ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ