Луцьк: КОНКУРС -ІСТОРІЙ «ЖІНКИ-РЯТІВНИЦІ»

Луцьк: КОНКУРС -ІСТОРІЙ «ЖІНКИ-РЯТІВНИЦІ»

17.02.16 11:09 0 606
Громадська організація «Інститут волонтерства та громадської співпраці» спільно з відділом у справах сім'ї та молоді Луцької міської ради оголошують конкурс фото-історій «Жінки-рятівниці».

Якщо ти знаєш жінку чи дівчину, що рятує та змінює світ, – розкажи її історію! Це може бути історія про твою маму, бабусю, сусідку, подругу, жінку-воїна, волонтерку тощо, яка своїм прикладом дає зрозуміти, що в житті кожного є місце для подвигу та доброї справи!

Що потрібно, щоб взяти участь в конкурсі:

фото героїні (портретне чи будь-яке інше, без оголених частин тіла, у форматі .jpeg та готове до друку),

коротка історія про її подвиг/добру справу (коли сталася подія, можливі посилання на новину; ПІБ героїні, дата та місце народження; у форматі MS Word, не більше 1200 символів з пробілами),

відомості про автора (ПІБ, контактний номер телефону, фактична адреса проживання, електронна адреса – окремим файлом у форматі MS Word).

Не забувайте вказати ім'я героїні та ім'я автора/ки, яка/ий посилає історію та фото на конкурс!

УВАГА! Автором фото та історії має бути та особа, що відправляє заявку!

Роботи надсилати на електронну адресу ivgsgo@gmail.com з темою листа «На конкурс фото-історій» до 20:00 03 березня 2016 року (четвер). Результати конкурсного відбору переможців будуть оголошені 07 березня 2016 року. Кожному учаснику прийде на вказану електронну адресу лист щодо долі його фото-історії в конкурсі.

Рішення щодо робіт-переможців буде визначати спеціально створена комісія, до складу якої увійдуть представники організаторів, журналісти та фотографи.

Фото-історія, що займе І місце, отримає грошовий приз у розмірі 1000 грн., ІІ та ІІІ місця отримають цінні призи та подарунки. Найкращі 10 фото-робіт будуть представлені широкому загалу на тематичній виставці, а їх автори – відмічені особливими відзнаками.

За додатковою інформацією можна звертатися за телефоном: 098 659 24 79; або писати на електронну адресу ivgsgo@gmail.com.

За перебігом конкурсу можна слідкувати за посиланням:

https://www.facebook.com/groups/volunteerLutsk/

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині ...
Наступна новина: На Вінниччині вшанували ...

КОМЕНТАРІ