У Тернополі відкрили оновлений автовокзал

У Тернополі відкрили оновлений автовокзал

17.02.16 10:25 0 576
Оновлену будівлю автовокзалу, де розміщені адміністративні приміщення, каси та зали очікування відкрили у Тернополі 15 лютого. Як зазначив міський голова Сергій Надал, нове приміщення допоможе пасажирам комфортніше купувати квитки, очікувати на прибуття свого рейсу та формувати позитивні перші враження туристів від міста.

«Автовокзал - це місце, де туристи формують перше враження від міста, до якого прибули, це комфорт пасажирів та благоустрій навколишньої території, - каже Сергій Надал. - Кошти у реконструкцію вклали інвестори, відтак, саме вони зберегли робочі місця, створили комфортні умови для працівників та пасажирів, а міська рада допомогла виготовити необхідну документацію для початку проведення ремонтно-будівельних робіт. Також, за кошти міського бюджету, проведено благоустрій прилеглої до автовокзалу території, а минулого року капітально відремонтовано вул. Живова».

Очільник Тернополя зазначає, що у місті існує важливе завдання - збудувати ще один автовокзал, який буде розміщений при виїзді з міста, відтак, допоможе зменшити інтенсивний рух автобусів через центральну частину міста. Проте це завдання на наступні роки.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: На Вінничині об’єм видачі ...

КОМЕНТАРІ