В Тернополі повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акта

В Тернополі повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акта

17.02.16 14:06 0 556
Оголошення

Повідомляємо, що на сайті міської ради та на сторінках часопису «Тернопіль вечірній» буде оприлюднено проект рішення виконавчого комітету міської ради «Про затвердження Порядку надання дозволу на розміщення зовнішньої реклами у місті Тернополі».

Регуляторний акт приймається за необхідності регулювання відносин, що виникають у зв’язку з розміщенням зовнішньої реклами у місті Тернополі, та визначає порядок надання дозволів на розміщення зовнішньої реклами, що відповідає змінам внесеним 16.12.2015 Постановою Кабінету Міністрів України «Про затвердження Типових правил розміщення зовнішньої реклами» від 29 грудня 2003 р. № 2067. Визначає порядок визначення розміру плати за тимчасове користування місцем розташування рекламних засобів, що перебуває у комунальній власності у місті Тернополі.

Розробник проекту регуляторного акта: Управління стратегічного розвитку міста Тернопільської міської ради.

План розгляду: I квартал 2016 року

Пропозиції та зауваження до проекту рішення виконавчого комітету міської ради приймаються в письмовому вигляді Управлінням стратегічного розвитку міста Тернопільської міської ради за адресою вул. Листопадова, 5, м. Тернопіль, тел. (0352) 52-00-59, reklama.tern.mr@ukr.net в місячний термін з дня оприлюднення даного аналізу та проекту рішення виконавчого комітету «Про затвердження Порядку розміщення зовнішньої реклами у місті Тернополі».

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: Представники офіційної ...

КОМЕНТАРІ