Лютневі знахідки фахівців регіонального сервісного центру МВС в Чернівецькій області

Лютневі знахідки фахівців регіонального сервісного центру МВС в Чернівецькій області

17.02.16 09:27 0 615
За два тижні лютого 2016 року (з 01 по 15.02.2016) працівники територіальних сервісних центрів МВС виявили 4 автомобілі з підробленими ідентифікаційними номерами кузовів та двигунів, фальшиве посвідчення водія та особу, що перебувала в розшуку.

Всі порушення зафіксовано під час реєстраційних операцій.

Зокрема, у ТСЦ міста Чернівці детальний огляд іномарки 28-літнього громадянина з села Клішківці Хотинського району засвідчив, що ідентифікаційний номер двигуна його "Мерседеса" перебитий.

Цілий фрагмент кузова з ідентифікаційним номером виявився ввареним на автомобілі «Фіат-Крома», що його представив для огляду 69-річний водій. Автомобіль затримано на арешт-майданчик. Обидві події відповідно зареєстровано.

Працівникам Чернівецького сервісного центру довелось викликати слідчо-оперативну групу поліції і у випадку підозри щодо підробки документа. Вона виникла під час переоформлення посвідчення водія 51-річного чернівчанина. Правоохоронці підтвердили факт, задокументували подію та внесли її до Єдиного реєстру досудових розслідувань.



У Кельменцях в територіальний сервісний центр звернувся 40-річний житель села Вітрянка Сокирянського району стосовно перереєстрації автомобіля ВАЗ. При огляді автомобіля експерт з’ясував, що ідентифікаційний номер кузова вварений цілим кузовним фрагментом, а номер двигуна знищено механічним способом.

У цьому ж центрі подібна ситуація виникла і з 25-літнім жителем села Черленівка Новоселицького району, який перереєстровував автомобіль «Пежо». При огляді транспортного засобу виникла підозра щодо знищення номера двигуна абразивними матеріалами.

Обидва факти задокументувала слідчо-оперативна група поліції.



При проведенні реєстраційних операцій в Глибоцькому територіальному сервісному центрі його працівники терміново зателефонували в чергову частину та викликали слідчо-оперативну групу поліції. З’ясувалось, що 30-літній мешканець села Йорданешти перебував у розшуку. Громадянина затримано та передано слідчим органам.

Прес-служба Регіонального сервісного центру МВС в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області у ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ