В Чернівецькій області на конкурсних засадах (+фото)

В Чернівецькій області на конкурсних засадах (+фото)

17.02.16 13:55 0 538
Високий освітній рівень, знання законодавства України, фахова підготовка, володіння державною мовою, уміння застосовувати інтелектуальний багаж на практиці — ці та інші критерії закладено в основу відбору громадян на заміщення вакантних посад Регіонального сервісного центру МВС в Чернівецькій області.

Конкурс відбувся відповідно до п. 3 Порядку проведення конкурсу на заміщення вакантних посад державних службовців, затвердженого Постановою КМУ від 15.02.2002 № 169, та Наказу №164 Головного управління державної служби України Про затвердження Загального порядку проведення іспиту кандидатів на заміщення вакантних посад державних службовців.





Претенденти на посади, передбачені штатним розписом сервісного відомства МВС, в письмовому режимі відповіли на питання екзаменаційних білетів, продемонстрували знання, рівень яких оцінить конкурсна комісія,сформована згідно з чинним законодавством.







Присутніми на конкурси були і представники громадськості — від Громадської Ради Головного управління Національної поліції в Чернівецькій області, обласного управління Всеукраїнської спеціальної колегії з питань боротьби з корупцією та організованю злочинністю, громадської організації «Золоті леви Чорної сотні».

Прес-служба Регіонального сервісного центру МВС в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: У Рівненській області за ...

КОМЕНТАРІ