У Чернігові вшанували учасників бойових дій на території інших держав

У Чернігові вшанували учасників бойових дій на території інших держав

17.02.16 10:07 0 582
У Чернігові 15 лютого відбулася церемонія покладання квітів та мітинг з нагоди 27-ої річниці виведення військ з Афганістану та Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав. Традиційно захід був масовим, у ньому взяли участь близько 500 чернігівців – ветеранів-афганців, колишніх воїнів-миротворців, членів їхніх родин.

Захід проходив біля пам'ятника воїнам-інтернаціоналістам, встановленому у парковій зоні по проспекту Миру.

З вітальним словом до учасників бойових дій та присутніх звернулися керівники міста й області: голова облдержадміністрації Валерій Куліч, голова обласної ради Ігор Вдовенко, Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко, голова Чернігівської міської організації ветеранів Афганістану Микола Стрілець, Чернігівського обласного відділення Української спілки ветеранів Афганістану Станіслав Віхров, голова комітету сімей загиблих військовослужбовців в Афганістані Лариса Кожар та уповноважений представник Державної служби у справах ветеранів війни та учасників антитерористичної операції Альберт Черешко.

Виступаючі висловили глибоку повагу всім воїнам-інтернаціоналістам, подякували за активну участь їх бойового братства – Спілки ветеранів Афганістану в громадському житті, патріотичному вихованні молоді. Особливо було відзначено, що воїни-афганці першими стали до лав Збройних Сил України на захист незалежності нашої держави на сході країни.

Присутні хвилиною мовчання вшанували пам'ять своїх загиблих і померлих у мирний час побратимів, поклали квіти до пам'ятника.

Відділ зв'язків з громадськістю міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Центр обслуговування ...
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ