Чернігів: Міський голова зустрівся з представниками Світового банку

Чернігів: Міський голова зустрівся з представниками Світового банку

17.02.16 11:04 0 546
В Чернігівській міській раді відбулась робоча зустріч міського голови Владислава Атрошенка з представниками Світового банку та фірмою ТЕЦ ТОВ ‘‘ТехНова'' у рамках проекту підвищення енергоефективності. Під час зустрічі представники Світового банку зазначили, що хочуть залучити до цього проекту Чернігів і висловили готовність надати кредитні кошти на модернізацію централізованого тепловодопостачання.

Під час зустрічі були обговорені умови кредитування. Міський голова відзначив, що вони досить привабливі, але є питання щодо терміну надання кредиту, адже залучення кредиту перевищує термін договору оренди який заключений між фірмою ТОВ ‘‘ТЕХ Нова'' та міською радою. Ці всі питання потрібно вивчити, а також важливо узгодити інші терміни погашення кредиту.

Міський голова зазначив, що участь у проекті дасть можливість забезпечити зменшення теплових втрат. Місто зацікавлене в отримані кредиту світового банку на досить вигідних умовах терміном на 20 років.

Представник ТОВ ‘‘ТехНова'' Олександр Корчинський зазначив, що готові знайти ту конструкцію для вирішення питань, яка буде взаємо вигідна для всіх сторін.

Відділ зв'язків з громадськістю міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопільські лісівники ...
Наступна новина: На Хмельниччині ...

КОМЕНТАРІ