У Рівненській області контрактна служба - шанс працевлаштуватися

У Рівненській області контрактна служба - шанс працевлаштуватися

17.02.16 09:52 0 691
З метою інформування про порядок відбору громадян України на військову службу за контрактом у службі зайнятості запроваджено проведення інформаційних семінарів для шукачів роботи з орієнтації на службу в Збройних Силах України.

Так, у Кузнецовському міському центрі зайнятості 11 лютого відбувся семінар для 37 безробітних молодих людей за участю військового комісара Кузнецовського МВК майора Ярослава Кузло.

“Служба зайнятості бере неабияку участь у проведенні інформаційно-просвітницької роботи серед безробітних громадян щодо популяризації служби у Збройних Силах України як одного з видів зайнятості, адже з огляду на ситуацію, що склалася в нашій державі, професія військовослужбовця є однією з найзатребуваніших та високооплачуваних професій сьогодення,”- зауважила начальник відділу активної підтримки безробітних МЦЗ Руслана Ярощук, відкриваючи захід.

Під час заходу Я.Кузло ознайомив учасників заходу з порядком відбору громадян України на військову службу за контрактом та умовами проходження служби, надав інформацію щодо професій, які мають попит у військових частинах; ознайомив з вимогами до претендентів та умовами проходження служби, матеріальним забезпеченням, перспективами кар'єрного росту, соціальним та правовим захистом військовослужбовців, розповів про перелік професій та спеціальностей, що потребують Збройні Сили України.

Військовий комісар також поділився своїм досвідом служби в зоні проведення антитерористичної операції та розповів про патріотизм і самовідданість вояків, які захищають Україну на Сході.

“Стати контрактником в Збройних Силах України - це дуже нелегкий, відповідальний вибір. Але це може змінити Ваше життя, самовиразитися у важкому сьогоденні! Без сумніву, основною перевагою контрактної служби є те, що Ви свідомо робите вибір для свого майбутнього, робите свій внесок в захист Вітчизни. Але це не єдина перевага...”, - наголосив він.

Семінар пройшов у формі діалогу, Ярослав Васильович відповів на всі питання присутніх, а також залишив свої контактні данні. На завершення він наголосив, що служба в Збройний Силах України є не тільки конституційним обов'язком, а й справою честі для кожного чоловіка.

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Вінницька область: ...
Наступна новина: Тернопільська легкоатлетка ...

КОМЕНТАРІ