Закарпаття: за надану допомогу працівниками поліції,водій написав подяку на ім’я начальника Національної поліції області

Закарпаття: за надану допомогу працівниками поліції,водій написав подяку на ім’я начальника Національної поліції області

17.02.16 13:29 0 645
Правоохоронці надали допомогу водієві, який на власному автомобілі з’їхав у кювет.

Днями, на ім’я начальника Головного управління Національної поліції в Закарпатській області полковника поліції Князєва Сергія Миколайовича надійшла подяка від мешканця Ужгородського району. Чоловік таким чином висловив свою вдячність інспекторам поліції, які надали допомогу у відбуксируванні його автомобіля з кювету.

Зі слів водія стало відомо, що він рухався в напрямку м. Ужогород, але поза населеним пунктом Жорнава В. Березнянського району, не впоравшись з керуванням, здійснив з’їзд з проїжджої частини в кювет. Сам водій розумів, що самотужки проблему не вирішить, тому залишалось чекати на допомогу небайдужих людей. Ними виявився екіпаж взводу роти ДПС ГУ НП в Закарпатській області.

Правоохоронці, під час забезпечення безпеки дорожнього руху, побачили чоловіка в біді і відразу зупинилися біля нього. Зрозумівши всю складність ситуації, поліцейські викликали евакуатор. Спільними зусиллями уже за півтора години автомобіль був на проїжджій частині дороги.

Відділ безпеки дорожнього руху ГУ НП в Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ