Для чого потрібна шумоізоляція автомобіля?

Для чого потрібна шумоізоляція автомобіля?

17.02.16 19:53 0 816

Шумоізоляція авто - вже не шик, а сувора життєва необхідність. Це не так давно машина була метою для більшості недосяжною, і тому була дорога сама по собі. Проте головним було те, щоб вона рухалася. Нинішній автовласник набагато примхливий: йому подавай і репутацію, і зручність на чотирьох колесах.

Від чого виникає шум в автомобілі?

Способів виникнення шуму в автомобілі скільки завгодно. Вібрація, що починається під час роботи двигуна, через елементи кріплення переходить на кузов, а потім в салоні автомобіля ми розрізняємо скрипи і деренчання. Найчастіше «гримить» низькосортне пластмасове обладнання салону, неміцно скріпленні один до одного частини торпедо. Свою частку додають і незакріплені речі в салоні - інструмент, начинка «бардачка» і т. п. Звідси висновки: зміцнювати все, що «погано лежить», і своєчасно наводити порядок. До речі, ви можете більше інформації про шумоізоляцію автомобіля прочитати на сайті: http://automultimed.com/services/shumoizolyatsiya-i-vibroizolyatsiya-avtomobilya/.

Тиша чи зручність?

Набагато комфортніше подорожувати в тиші - гарна шумоізоляція і жигулям, і іномарці не завадить. Так-так, іномарці теж! На жаль, виробники більше піклуються про зменшення витрат на виробництво, ніж про якість і зручність. Так може бути тільки на трасах Європи, це не так помітно, але за нашими дорогами це стає необхідністю. Завдяки цьому шофер менше відчуває втому і не рветься до гніву на всякі дрібниці. Так само безперервна їзда на «дребезжалке» може обурювати кожного, навіть найбільш спокійного водія.

Міцні нерви - найголовніше

Завдяки шумоізоляції салону авто, захистивши свій автомобіль від будь-якого «звукового акомпанементу», шоферу досить тільки отримувати радість від плодів своєї (або чужої) праці. Нарешті надокучливі «Шкребко» в приладовій панелі замовкли надовго, випарувалися і інші зайві звуки від яких, як з'ясувалося, розколювалася голова і накопичувалося роздратування. Вуха нормально сприймають найдорожчу свою пісню (добре, що її звучання тепер нічим не зіпсовано), душа радіє. Щастя автовласника, який встановив шумоізоляцію, цілком можуть підтримати і попутники - тепер щасливцю не потрібно послаблювати свої голосові зв'язки, щоб бути почутим з заднього сидіння. Нерви в порядку, і дорога здається набагато коротшою.




Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Яким повинен бути дизайн ...
Наступна новина: Нуждаются ли частные ...

КОМЕНТАРІ