На Вінниччині нагородили 26 кращих товаровиробників краю (+фото)

На Вінниччині нагородили 26 кращих товаровиробників краю (+фото)

18.02.16 18:34 0 610
В експоцентрі Вінницької торгово-промислової палати відбулось урочисте відкриття виставки-продажу «Купуй Вінницьке», де було нагороджено переможців 9-го обласного конкурсу «Краща торгова марка Поділля – 2016». У конкурсі взяло участь більше ніж 60 підприємств з Вінницької, Хмельницької, Львівської, Житомирської, Київської та Харківської областей.

Відкривав церемонію нагородження перший заступник голови облдержадміністрації Андрій Гижко та начальник відділу експоцентру Вінницької торгівельної-промислової палати Юрій Кулаков.

Переможці конкурсу отримали дипломами та Сертифікати на право використання логотипу конкурсу на офіційних документах, в рекламних та інформаційних матеріалах протягом 2016 року.

Вручивши кращим товаровиробникам року заслужені нагороди Андрій Гижко наголосив: «В умовах складної економічної ситуації в країні кожен має підтримувати виробника області, адже вони створюють робочі місця та сплачують податки. Три роки поспіль Вінниччина є лідером у промисловому виробництві. За показником приросту в даній сфері у минулому році Вінницька область просіла ІІ місце в Україні. Комісія, що обирала переможців конкурсу розробила ряд критеріїв оцінювання, за якими продукцію виробників можна називати високоякісною та конкурентоспроможною. Вона відповідає смаковим якостям та усім стандартам».

Переможці.docx

















































Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Житомирщина на 4 місці з ...

КОМЕНТАРІ