Волинська область: рятувальники навчають людей правилам безпеки у побуті

Волинська область: рятувальники навчають людей правилам безпеки у побуті

18.02.16 17:42 0 539
16-17 лютого рятувальники Луцького міськрайвідділу Управління ДСНС України у Волинській області, працівники 1-ої та 2-ої Державної пожежно-рятувальної частини провели профілактичний рейд на території міста Луцька та району щодо попередження пожеж у побуті та протидії пожежам у природних екосистемах.

Рятувальники зустрілися із керівництвом та персоналом житлово-комунального підприємства №11 та №8, які обслуговують багатоквартирні будинки, поінформували їх, яка на даний момент ситуація з пожежами у місті, їх причини та наслідки. Співробітники ДСНС наголосили, що запобігання пожежам та трагічним випадкам на них можливе лише за умов суворого контролю адміністрацією та працівниками комунального господарства за протипожежним станом у багатоповерхівках та свідомого виконання вимог мешканцями будинків.

Безпосередньо спілкуючись із квартиронаймачами, рятувальники нагадали основні правила пожежної безпеки: закликали не курити на сходових клітках та не викидати недопалки з балконів, не захаращувати сушарки побутовим сміттям, а також дотримуватися вимог газової та електробезпеки. Двірникам та обслуговуючому персоналу житлових будинків співробітники ДСНС нагадали першочергові дії на випадок виявлення пожежі та в інших нестандартних ситуаціях.

У ході профілактичного рейду вони здійснили подвірні обходи приватних будинків та нагадали їм про заборону спалювання сухої рослинності на прибудинкових територіях, закликали приділити максимальну увагу дотриманню протипожежних правил під час обігріву помешкань, експлуатації печей та електрообладнання.

Під час відпрацювання рятувальники розповсюдили серед населення листівки з правил пожежної безпеки та дій на випадок надзвичайних ситуацій.

У ДСНС України у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: В Житомирській області у ...

КОМЕНТАРІ