Творчо обдаровані діти м. Чернігова отримуватимуть стипендії міського голови

Творчо обдаровані діти м. Чернігова отримуватимуть стипендії міського голови

18.02.16 12:33 0 634
З метою підтримки і стимулювання творчо обдарованих дітей, їхньої участі у міжнародних та всеукраїнських фестивалях, оглядах, олімпіадах, конкурсах, виставках і пленерах, створення можливостей для подальшого розвитку талановитої молоді на 2016 рік встановлені 65 стипендій учням музичних шкіл та школи мистецтв м. Чернігова. Відповідне розпорядження підписав Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко.

Згідно з розпорядженням 58 стипендій по 100 грн отримають учні Чернігівської музичної школи № 1 ім. С. В. Вільконського, Чернігівської музичної школи № 2 імені Є. В. Богословського та Чернігівської міської школи мистецтв, які стали лауреатами або дипломантами міжнародних та всеукраїнських конкурсів, фестивалів, оглядів та олімпіад.

Ще 7 стипендій по 100 грн виділено учням Чернігівської дитячої художньої школи за високі творчі досягнення в образотворчому мистецтві та відзнаки за участь у міжнародних, всеукраїнських і обласних виставках, конкурсах, пленерах.

Виплати стипендій здійснюватимуться з січня до травня та з вересня до грудня включно за рахунок загальних асигнувань, передбачених на утримання галузі «Культура і мистецтво» на 2016 рік.

Відділ зв'язків з громадськістю міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: Доходи до бюджету міста ...

КОМЕНТАРІ