В Чернігівській області необережність під час куріння призвела до пожежі будинку

В Чернігівській області необережність під час куріння призвела до пожежі будинку

18.02.16 08:10 0 550
12 лютого о 22:50 у Ріпкинському районі до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу в приватному житловому будинку в с. Олешня, що за 25 км від райцентру. Сусіди, які виявили пожежу, одразу викликали рятувальників та власними силами із задимленого приміщення винесли на свіже повітря 56-річного господаря помешкання, чим врятували його життя.

За викликом до місця пригоди прибуло одне відділення 6-ї державної пожежно-рятувальної частини з райцентру та місцева пожежна команда с. Добрянка. На цей час вогонь вже вирував у середині та на даху житлового будинку. Рятувальники відключили електроживлення будинку та у захисних протигазах приступили до гасіння. О 23:35 пожежу було локалізовано та о 01:40 остаточно ліквідовано. Вогнеборцями не допущено розповсюдження полум’я на поруч розташований сарай та сусідню оселю. Проте, вогонь встиг знищити житловий будинок, в якому і виникло загорання.

За попередніми даними, ймовірною причиною пожежі послужила необережність господаря під час куріння.

У зв’язку з цим, Управління ДСНС у Чернігівській області застерігає: щоб уникнути пожежі й тим самим вберегти своє та життя оточуючих Вас людей, будьте обережні при поводжені з вогнем. Не допускайте паління у помешканнях, особливо у ліжку, ретельно гасить недопалки й сірники.

У ДСНС у Чернігівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ