Рівненщина: рятувальники відпрацювали документи оперативного реагування на ТзОВ «Сарненський хлібзавод»

Рівненщина: рятувальники відпрацювали документи оперативного реагування на ТзОВ «Сарненський хлібзавод»

18.02.16 09:49 0 614
16 лютого співробітники Сарненського районного сектору та 8-ї державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС України у Рівненській області провели відпрацювання документів оперативного реагування на ТзОВ «Сарненський хлібозавод» за адресою місто Сарни вул. Белгородська.

Найбільшу увагу рятувальники звертали на стан утримання інженерного обладнання, шляхів евакуації працівників, наявності зовнішнього протипожежного водопостачання та автоматичних систем пожежної сигналізації, виконання заходів пожежної безпеки, справність первинних засобів пожежогасіння, тощо.

Разом з тим, у ході відпрацювання документів оперативного реагування керівництву та відповідальним особам було роз’яснено порядок дій на випадок виникнення пожежі , виявлення вибухонебезпечних предметів та вручені пам’ятки, де відображені всі основні правила щодо дотримання пожежної безпеки.

Крім того, рятувальники нагадали правила застосування вогнегасників, а також надали усю необхідну консультативну та практичну допомогу в організації забезпечення пожежної та техногенної безпеки об’єкту.

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Волинській області у ...

КОМЕНТАРІ