Рівненщина: біля с. Єльне на Рокитнівщині вилучено мотопомпу

Рівненщина: біля с. Єльне на Рокитнівщині вилучено мотопомпу

18.02.16 19:21 0 773
Сарненською місцевою прокуратурою розпочато здійснення процесуального керівництва у кримінальному провадженні за фактом незаконного видобутку бурштину на території Рокитнівського району.

Так, 16.02.2016 року в ході проведення оперативно – профілактичних заходів з метою недопущення незаконного видобутку бурштину – сирцю на території Рокитнівського району працівники Сарненської місцевої прокуратури та Рокитнівського відділення поліції виявили факт незаконного видобутку сонячного каміння в урочище «Гнойне», що розташоване поблизу села Єльне.

На місці події виявлено безгосподарську мотопомпу кустарного виробництва. Дану мотопомпу доставлено до Рокитнівського ВП Сарненського ВП ГУНП в Рівненській області.

За даним фактом внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.240 КК України (незаконне видобування корисних копалин загальнодержавного значення).

Провадяться подальші слідчі дії з метою документування протиправної діяльності осіб, що незаконно видобувають бурштин-сирець.

За матеріалами Сарненської місцевої прокуратури Tweet
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернігівській області ...
Наступна новина: Разновидности диванов и ...

КОМЕНТАРІ