м. Тернопіль: начальник Управління ДСНС України у Тернопільській області Віктор Маслей зустрівся з представниками Громадської спілки «Рада бізнесу Тернопілля»

м. Тернопіль: начальник Управління ДСНС України у Тернопільській області Віктор Маслей зустрівся з представниками Громадської спілки «Рада бізнесу Тернопілля»

18.02.16 11:57 0 573
16 лютого у Тернополі начальник Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Тернопільській області полковник служби цивільного захисту Віктор Маслей зустрівся з представниками Громадської спілки «Рада бізнесу Тернопілля».

Учасники зустрічі обговорили ряд важливих питань щодо прозорої взаємодії між співробітниками Держслужби з надзвичайних ситуацій та представниками бізнесу.

Зокрема, очільник рятувальників задекларував нетерпимість до випадків хабарництва та запевнив присутніх про те, що керівництвом Управління ДСНС області вживаються усі необхідні заходи спрямовані на недопущення випадків порушення працівниками пожежно-рятувальної служби чинного законодавства. Віктор Маслей запропонував підприємцям негайно повідомляти про факти хабарництва чи перевищення службових повноважень з боку співробітників ДСНС до Управління Держслужби з надзвичайних ситуацій. За отриманою інформацією будуть проведені ретельні перевірки, а винні будуть притягнуті до відповідальності.

На завершення, учасники зустрічі домовились про створення робочої групи для розроблення меморандуму про подальшу взаємодію між Громадською спілкою «Рада бізнесу Тернопілля» та Управлінням та Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Тернопільській області.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ