В Закарпатській області берегівські рятувальники в с. Боржава навчали населення правилам пожежної безпеки

В Закарпатській області берегівські рятувальники в с. Боржава навчали населення правилам пожежної безпеки

18.02.16 11:59 0 577
Правила пожежної безпеки в побуті не варто забувати ні на хвилину – адже може трапитися непоправне лихо. Саме тому на Закарпатті постійно організовуються пожежно-профілактичні відпрацювання населених пунктів. 16 лютого такий захід відбувся в с. Боржава Берегівського району. Ініціювали проведення відпрацювання представники міськрайонного відділу Управління ДСНС України у Закарпатській області.

Особливу увагу під час профілактичного заходу рятувальники приділили вихованню молоді. Працівники ДСНС завітали до Боржавської ЗОШ І-ІІ ст. і поспілкувалися там з учнями 3-го та 8-го класів. У залежності від віку школярів, їм у доступній формі пояснили основні правила, яких треба дотримуватися задля уникнення пожежі. Зокрема, застерегли від пустощів із сірниками та перевантаження мережі електроприладами. Крім цього, пізнавальну лекцію рятувальники провели в місцевому дитячому садочку.

У ході відпрацювання представники Держслужби з надзвичайних ситуацій здійснили також подворовий обхід села. Загалом рятувальники відвідали близько 80 приватних обійсть. Господарям розповіли, як безпечно опалювати помешкання в холодну пору року, та з дозволу власників оглянули будинки на предмет дотримання правил пожежної безпеки. Найпоширенішою проблемою наразі є утримання у неналежному стані електрогосподарства. Рятувальники також порадили господарям регулярно прочищати димарі й стежити за справністю пічного опалення.

У ДСНС України

у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ