Інтернет - чудо техніки

Інтернет - чудо техніки

18.02.16 18:29 0 875

В епоху мобільних гаджетів і повного занурення в Інтернеті, якість і швидкість з'єднання стала вкрай важливим питанням. Існує багато думок, стереотипів і фактів з цього приводу. Так ось, щоб визначити, який Інтернет зараз найшвидший було проведено ціле розслідування, яке повинно об'єктивно розставити всі крапки над і чи i, як вам більше подобається. До речі, більше інформації ви можете прочитати на сайті: http://www.lanet.ua/uk/tariffs/.

Інтернет без проводів перестав бути міфом?

Нові покоління не мислять себе без швидкого Інтернету. Подивитися погоду, розклад занять, купити квитки на концерт або замовити піцу - все це можна зробити сьогодні не випускаючи планшет з рук. Бажання підключити швидкий Інтернет вже давно перестало бути чимось з розряду непотрібної розкоші і франтівства. Володарі найшвидшого Інтернету це люди, які просто цінують свій час і нерви.

Погодьтеся, куди приємніше серфить цікавий контент або працювати в мережі, коли переміщення відбувається зі швидкістю кліка, ніж постійно закочувати очі в очікуванні завантаження чергової сторінки з текстом. Тепер дозволити собі підключити швидкий Інтернет можуть собі студенти, учні, фрілансери і люди не великого достатку.

Швидкий інтернет на планшеті реальний

Двадцять перше століття можна сміливо охрестити століттям Інтернету! А другий десяток, століттям Інтернету бездротового. Останні кілька років чітко простежується бажання користувачів «виплутатися» з уже порядком обридлих проводів, які тримають активних користувачів мережі «на прив'язі».

Чи завжди бездротовий Інтернет сьогодні - це швидкий Інтернет? Який варіант вибрати: швидкий або бездротової? Або, все-таки такого питання не варто. Давайте розбиратися. Заодно і з'ясуємо, який найшвидший Інтернет можна підключити собі на планшети.

Підключаємо Інтернет на планшеті: чий швидше? Ми з'ясовуємо, який найшвидший Інтернет для планшета можна дозволити собі сьогодні. Ми вирішили влаштувати «інтернет-гонки» мобільних операторів і проаналізувати, чия швидкість швидше. Поїхали!

Ми проаналізували пропозиції головних операторів країни, з метою з'ясувати, який Інтернет швидше сьогодні для планшета. У якості піддослідних ми вибрали трьох провайдерів інтернету: «Домашній інтернет від Київстар», «Воля» і «Датагруп». Проте вигіднішим варіантом вважають українського провайдера "Мережа Ланет", який пропонує Інтернет+ТБ - одне рішення двох питань!




Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Як вибрати диван і ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ