Як вибрати дизайн квартири

Як вибрати дизайн квартири

20.02.16 17:40 0 1109

Перш ніж Ви почнете щось переробляти в своєму будинку, рекомендую для себе вирішити, який бажаєте бачити майбутній дизайн інтер'єру свого житла. Необхідно визначитися зі своїми смаками, колірними перевагами, щоб майбутній стиль вашого будинку радував вас. Необхідно, щоб в новому інтер'єрі окремо взяті частини приміщення бездоганно поєднувалися один з одним для створення гармонійної атмосфери. До речі, у виборі дизайна квартири вам може допомогти спільнота "DEEVAY".

Якщо Ви хочете заощадити час, то можете вибрати вже готовий варіант дизайну, який задовольняв би вас з точки зору функціональності та естетики. Будь-який дизайн інтер'єру треба обживати, щоб він став по-справжньому рідним.

Дизайн квартир: деякі поради

  1. Дизайн інтер'єру квартири повинен бути підібраний виходячи з ваших смакових уподобань, стилю життя, ваших характерних особливостей. Важливими є особливості будинку, в якому знаходиться Ваша квартира: старий будинок або новий, де знаходиться і яка територія прилягає до нього.
  2. Переглядаючи різний дизайн квартир, намагайтеся не йти на поводу у модних тенденцій. Мода швидкоплинна, а обраний інтер'єр буде вашим супутником довгий час. Важливо, що б дизайн квартири був практичним і функціональним.
  3. Не варто вибирати ультрасучасний інтер'єр, якщо в будинку у вас є маленькі діти. Велика кількість кутів, скла і металу в таких інтер'єрах буде просто небезпечною для ваших дітей. Так само абсолютно немає сенсу вибирати стиль мінімалізму в обстановці, якщо у вас велика сім'я.
  4. Якщо в квартирі є кішка або собака, не варто вибирати світлу оббивку для меблів, а на підлогу не рекомендую стелити килими. Якщо дизайн квартири, обстановка підібрані правильно, то новий інтер'єр буде дарувати Вам відчуття затишку, захищеності та комфорту.

Дизайн інтер'єру будинку або котеджу

Заміські будинки представляють широке поле діяльності для дизайнерів. Вам може бути запропоновано оформити свій будинок в етнічному стилі або історичному. До історичних видів відноситься:

  • Модерн;
  • Готичний стиль;
  • Класика та ін.

Етнічний стиль відрізняється своєю самобутністю, це може бути, наприклад, дизайн будинку в стилі сафарі або кантрі.

На що варто звернути увагу при виборі дизайну будинку

При виборі дизайну будинку, необхідно звернути увагу на конструкторські особливості вашого житла. Якщо Ви володар великого будинку, то можете сміливо застосовувати будь-який телефонний проект. Слід лише уважніше поставитися до вибору покриття для підлоги.

Передбачається, що в великих будинках мешкає велика родина. Як правило, є тварини і нерідкі візити гостей. Тому внутрішній дизайн будинку повинен бути максимально практичний. Підлогу краще не застеляти килимом, а вибрати покриття, яке буде добре чиститься. Наприклад, різні види плиток і ламінату - це буде раціонально для першого поверху вашого будинку. У спальнях і дитячих кімнатах можна постелити килими, вони зроблять кімнати більш затишними, а підлоги теплими.

Якщо ж ваш будинок являє собою невелике спорудження, то не варто використовувати строгі класичні елементи в оформленні та застосовувати дорогі екологічні матеріали. Такі будиночки краще робити затишними - краще вибрати дизайн інтер'єру будинку в стилі мінімалізм, хай-тек або кантрі. Після того, як інтер'єр вашого будинку буде оформлений, внесіть у дизайн трохи індивідуальності: розставте там, де це буде доречно свої улюблені декоративні фігурки та інші дрібниці, які допоможуть зробити атмосферу більш теплою і затишною.

Джерело: deevay.com.




Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Як стати відомим ...
Наступна новина: Кто такой современный ...

КОМЕНТАРІ