Як стати відомим футболістом?

Як стати відомим футболістом?

20.02.16 17:20 0 2502

Футбол - це прекрасний вид спорту, в якому кожен може брати участь і веселитися під час гри. Однак, щоб стати просунутим гравцем, потрібно починати тренуватися якомога раніше і дуже старанно. Вам доведеться важко працювати, щоб привести себе в форму і навчитися наслідувати зіркам футболу, але найбільше вам знадобиться ентузіазм. Єдиний спосіб розвинути видатні навички у футболі - тренуватися, але потрібно обов'язково тренувати потрібні навички. Більше інформації про футбол читайте на сайті: bestgoal.tv.

Розширений футболіст

Грайте в футбол скільки тільки можете з друзями або місцевими командами. Збирайте друзів для дружнього матчу або приєднаєтеся до місцевої команди, щоб у вас була практика щотижня. Ви ніколи не зможете краще грати в футбол, якщо не будете грати якомога частіше. Проте за допомогою частих матчів і практик, хорошим гравцем не стати. Намагайтеся грати проти кращих команд у вашому окрузі

Чим краще тренера і противники, тим більше ви ростете. Якщо вам немає з ким грати, то вийдіть на вулицю і пробийте 100 ударів по стіні або пасуйте то вперед, то назад. У дворі набивайте м'яч або практикуйте свої трюки. Щоб стати кращим футболістом потрібен лише м'яч і бажання працювати.

Зайдіть свій ритм гри

Кращі гравці бачать противника, приймають рішення миттєво, а потім пасують, б'ють або просто роблять свій хід. Єдиний спосіб стати просунутим гравцем - працювати над швидкістю рішень. Для цього ... Не ведіть м'яч занадто довго. Зазвичай достатньо близько 1-3 пасів або ударів. Чим довше у вас м'яч, тим більше часу у захисту на підготовку. Якщо ж хочете вести м'яч, то атакуйте в темпі. Нехай захист відразу на вас реагує, не давайте йому зайняти свою позицію.

Нехай м'яч робить свою справу

Ви ніколи не зможете бігти швидше м'яча. Тому часто передавайте м'яч, пасуйте на іншу сторону поля, щоб заплутати другу команду. Якщо ви втратили м'яч, або його у вас вибили, то відразу розверніться і постарайтеся повернути м'яч, або повертайтеся на свою позицію.

Розробляйте не основну ногу

Кращі гравці не обмежують себе лише однією ногою. Якщо ж у вас таке є, то інші досвідчені гравці швидко це зрозуміють і будуть змушувати вас використовувати слабку ногу, що сильно погіршить ваш пас, удар і захист. Концентруйтеся на не основній нозі кожен раз, коли є така можливість, навіть якщо спочатку грати нею буде неможливо. Футболіст, здатний використовувати обидві ноги . Це гроза для противника на будь-якому полі.

Навчіться захищатися

Неважливо, де ви стоїте на полі, потому що головне для будь-якого гравця - зуміти повернути м'яч. Особистий захист (1 на 1) - це один з основних навичок футболістів, не рахуючи пасу і удару. Для практики просто грайте з одним, чергуйте напад і захист. Як хороший захисник: Присядьте. Стійте в спортивній позиції, спираючись на подушечки пальців, трохи зігнувши коліна. Встановіть напрямок. Поставте ногу вперед і нахиліть тіло так, щоб інший гравець захотів піти в певному напрямку. Зазвичай так роблять у напрямку до захисника, але якщо ви знаєте про слабке місце іншого гравця, наприклад, що він правша, то можете виконати цей трюк з ним. Навішувати - значить вибивати м'яч. Хороший захисник чекає відповідного моменту, наприклад, якщо м'яч наближається до воріт або нападаючий команди суперника підійшов надто близько. Слідкуйте за тазом супротивників.

Тренуйтеся, щоб позбутися від слабкостей, а не похвалитися талантами. Під час тренувань ви повинні ставати краще, а не повторювати те, що вже тепер у вас добре виходить. Під час тренувань ви повинні помилятися, намагатися використовувати другу ногу, ставати на нову для вас позицію (наприклад, замість нападу станьте на захист), а також опрацьовувати нові комбінації і види пасу членам команди. Кращі гравці не бояться ганьбитися на тренуванні, адже вони хочуть зганьбити іншу команду під час матчу.

Спостерігайте за грою профі

Дуже хороший спосіб навчання - дивитися, як грає хтось більш умілий. Якщо граєте на певній позиції, то вам слід сконцентруватися на футболістах, які грають на тій же позиції і відзначати для себе особливості їх техніки. Де вони, коли м'яч не у них? Як часто вони наступають або повертаються до захисту? Якого пасу вони чекають? Найкраще почати з таких, як Ла Ліга, англійської прем'єр-ліги і Бундесліги, а також міжнародних турнірів, наприклад, Кубок Світу. Також можна позичити записи футболу. На таких записах ви маєте можливість подивитися різні вправи і тактики, які допоможуть вам стати елітним гравцем. Вони дуже легкі в вивченні, і було доведено в усьому світі, наскільки вони корисні для футболістів.




Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Что вам нужно знать об ...
Наступна новина: Як вибрати дизайн квартири

КОМЕНТАРІ