Як вибрати меблі для вашого дому

Як вибрати меблі для вашого дому

21.02.16 10:40 0 1404

Сьогодні "мій дім" - це не тільки "моя фортеця", але ще і місце, де ми проводимо більшу частину свого життя. Вдома ми відпочиваємо, вчимося, виховуємо дітей, розважаємося, а деякі навіть працюють на дому. Правильно обставлена ​​квартира допомагає зняти стрес після роботи, створює відчуття затишку і гармонії в родині. Але, живучи в постійному поспіху, ми часто безвідповідально підходимо до облаштування інтер'єру, і не завжди купуємо ті меблі, яка могли б зробити наше життя комфортнішим. Більше інформації ви можете прочитати на сайті: http://divina2014.com/.

Загальні рекомендації

Перш за все, варто визначитися, в якій кольоровій гамі ви хотіли б оформити своє житло. Тут є важлива деталь: кожен колір по-різному впливає на ваш настрій. Причому, як запевняють психологи, навіть один колір може по-різному впливати на людей, в залежності від їх віку, статі та темпераменту.
Так, у дітей блакитний пробуджує креативність і натхнення, стимулює тягу до навчання. У той час як на людей старшого віку він надає більш виражену заспокійливу дію: згідно з дослідженнями, у дорослих при вигляді блакитного знижується тиск, сповільнюється дихання, знижується апетит і м'язова напруга.
Деякі меблеві компанії беруть консультації у психологів, щоб підібрати оптимальне оформлення колекцій для різних кімнат в залежності від того, хто в них живе і як проводить свій час.

Колір кімнати впливає на настрій

Якщо площа кімнати невелика, але обставити її хочеться зі смаком - зверніть увагу на колекції модульних меблів. Вони дозволяють купувати не весь набір цілком, а тільки те, що вам потрібно, і збирати бажану композицію з відповідних один одному деталей, як конструктор. Такий варіант відмінно підходить при поєднанні двох кімнат в одній. Наприклад, кабінету і спальні. Модульні колекції дозволяють купувати тільки ті предмети меблів, які вам дійсно знадобляться.

Дитяча кімната

Вашій дитині не потрібні величезний стіл і шикарне шкіряне крісло, щоб підкреслити статус і високе положення. Але це зовсім не означає, що вона обійдеться пружинним ліжком і тумбою, наспіх збитої з шматків фанери.
Грамотно обставлена ​​дитяча не тільки порадує вашу дитину, але також захистить її від ударів при падіннях (якщо дитина зовсім маленька), допоможе їй в розвитку і навчанні, буде стимулювати активність і творче мислення, розвивати самостійність і відповідальність. Перше, що потрібно знати про дитячі меблі - не варто розділяти кімнату на жорсткі функціональні зони: "кабінет", "спальню" і "ігрову". Адже такими діями ви можете запросто викликати у свого чада відразу до навчання.
У хорошій дитячій все розташовано поруч: ліжко, комп'ютерний стіл, шафа. Важливо також підібрати місткі полиці і ящики, куди помістяться зростаючий автопарк або постійно збільшується колекція улюблених ляльок, щоб не перекладати їх з місця на місце і уникнути безладу.  Ще один плюс такого розташування - те, що навіть в зовсім маленьких кімнатах залишається багато вільного місця, яке в будь-якому випадку знадобиться малюкові для ігор.

 


Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ