У Тернополі з благодійним концертом виступить арт-десант

У Тернополі з благодійним концертом виступить арт-десант

21.02.16 09:55 0 611
20 лютого о 16 год. у ПК «Березіль» відбудеться благодійний вечір на пошану полеглих під час Революції Гідності «Арт-десант волонтерів».

Як розповідає режисер заходу заслужений діяч мистецтв України Сергій Архипчук, «Арт-десант» - це об’єднання письменників, музикантів, бардів, народних артистів, які разом їздили у зону АТО та дали понад 50 концертів для українських військових. На Західній Україні відбудуться лише чотири такі концерти, один з яких - у Тернополі, у суботу, 20 лютого.

Для тернополян виступлять відомі актори, поети та співаки, зокрема лідер гурту «Фата моргана» Ігор Роман, шансоньє Люцина Хворост, віртуоз Сергій Шматок, кобзар Василь Лютий, фольк – тріо «Гонта», заслужені артистки України Світлана Мирвода та Леся Горова, народний артист України Анатолій Матвійчук та учні дитячої хорової школи «Зоринка».

Вхід на концерт вільний. Під час заходу організатори у спеціальні скриньки збиратимуть кошти на підтримку та реабілітацію бійців АТО. Захід відбудеться за підтримки міського голови Сергія Надала.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: У Рівненській області під ...

КОМЕНТАРІ