На Вінниччині урочисто відкрито черговий Офіс великих платників податків (+фото)

На Вінниччині урочисто відкрито черговий Офіс великих платників податків (+фото)

21.02.16 13:15 0 684
20 лютого, розпочав свою роботу ще один Офіс великих платників податків, що у м. Вінниця.

В урочистому відкритті взяли участь керівник ДФС України Роман Насіров, голова обласної державної адміністрації Валерій Коровій, Вінницький міський голова Сергій Моргунов, громадськість та представники ЗМІ.

Створення офісу для обслуговування великого бізнесу саме у Вінниці ініціювали як представники підприємництва, так і керівники області та міста.

«Вдячний Роману Михайловичу за підтримку наших ініціатив. Існуюча співпраця Головного управління ДФС України у Вінницькій області і виконавчої влади регіону вже демонструє позитивні результати. Тож функціонування на теренах області ще й офісу з обслуговування великих платників податків однозначно сприятиме комфортному податковому клімату та розвитку бізнесу», - зазначив Валерій Коровій.

Керівник ДФС України Роман Насіров переконаний, що саме в такий непростий для нашої держави час слід об'єднати зусилля бізнесу та фіскальної служби, щоб зробити роботу відомства прозорою, створивши справжню сервісну службу. І першими рішучими кроками в цьому напрямку стало реформування Центрального офісу з обслуговування великих платників. Нещодавно в 3 регіонах країни вже відкрились такі відділення. Тож відкриття управління з обслуговування великих платників податків у місті Вінниці стало ще одним кроком у напрямі перетворення ДФС на сервісну службу, яка працює за світовими стандартами, зокрема, щодо оптимізації структури та бізнес-процесів.

У Вінницькому управлінні Міжрегіонального головного управління ДФС – Центрального офісу з обслуговування великих платників буде здійснюватись податковий супровід та обслуговування 72 великих компаній із чотирьох регіонів. Серед них 25 підприємств із Вінницької області, 28 – із Черкаської, 17 – із Житомирської та 2 - з Хмельницької.

«Більш як 50 відсотків надходжень в Україні забезпечує великий бізнес. Тож значення такого офісу у податковій реформі неоціненне. Приємно констатувати, що понад 70 великих компаній будуть обслуговуватись у новому офісі, де створені якнайкращі умови для ведення бізнесу», - зазначив Роман Насіров під час урочистого відкриття управління .

Він наголосив, що Державна фіскальна служба як партнер бізнесу допомагатиме платникам податків, створюватиме умови та стимули для плідної діяльності і розвитку підприємництва.

«Відкриття офісу для великого бізнесу – ще один крок вперед в перспективі економічного розвитку регіону, адже тепер вінницький край стане ще привабливішим для інвестора. А це, у свою чергу, забезпечить і соціальний розвиток краю», - підкреслив Роман Насіров.

Адже лише вінницькі підприємства сплатили до бюджету в 2015 році понад 1 мільярд 200 мільйонів, що становить 40% надходжень до Державного бюджету від підприємств області.

Діяльність офісу з обслуговування великих платників податків у Вінниці сприятиме подальшому збільшенню надходжень до бюджетів усіх рівнів.













Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігів: Друга хвиля ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ