На Вінничині понад 10 тисяч гривень зібрали хмільничани на благодійному концерті для своїх земляків у зону АТО (+фото)

На Вінничині понад 10 тисяч гривень зібрали хмільничани на благодійному концерті для своїх земляків у зону АТО (+фото)

21.02.16 10:57 0 579
У цей непростий час серце чи не кожного українця стискається від тривоги і болю за своїх співвітчизників, які героїчно захищають східні кордони держави. Допомога і підтримка воїнів на передовій нині стали справою обов'язку і честі для всіх і кожного.

19 лютого в районному Будинку культури відбувся благодійно-патріотичний концерт, під час якого скринька пожертв для земляків-учасників АТО поповнилася на 10 тисяч 360 гривень.

Упродовж двох годин місцеві аматорські хорові, танцювальні, вокальні колективи виступали на головній сцені палацу культури.

У залі були присутні хмільничани - учасники АТО. Земляки гучно їм аплодували, завдячуючи за мужність і героїзм.

Варто зазначити, що подібні благодійні акції в місті відбуваються не вперше. Раніше збір коштів був у масових місцях, а концерти – як просто неба, так і у Будинку культури. Значною є допомога місцевих підприємств, установ та організацій, підприємницьких структур та окремих громадян. Завдяки цьому вдається відправляти волонтерську допомогу в зону АТО і в такий спосіб допомагати землякам.

Організаторами шньої доброчинної справи виступили районна і міська ради та райдержадміністрація.

Зібрані кошти передані керівнику міської громадської організації «Народне віче» Миколі Михальнюку, який запевнив громадськість про те, що вони будуть використані за призначенням.

Як бачимо, допомогти може кожен. Для цього непотрібно мати мільярди гривень, доларів чи євро, для цього потрібно мати в душі бодай крихту любові – до Батьківщини, до отчого краю, до ближнього, до життя. Якщо ми це маємо – перемога за нами!









Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Акустично-літературний ...
Наступна новина: В Чернівецькій області ...

КОМЕНТАРІ