У Волинській області рятувальники навчали громадян основним правилам безпеки життєдіяльності

У Волинській області рятувальники навчали громадян основним правилам безпеки життєдіяльності

23.02.16 14:18 0 562
22 лютого у рамках відпрацювань житлового сектора, що відбулися у Ківерцівському районі Волинської області, рятувальники пояснили громадянам основні правила безпеки, яких необхідно дотримуватися під час весняних польових робіт та господарювання на присадибних ділянках.

Зокрема під час інформаційно-роз’яснювальної роботи йшлося про необхідність бути пильними, натрапивши на підозрілі предмети, що можуть бути вибухонебезпечними. Рятувальники наголосили, що мешканці краю найчастіше виявляють небезпечне залізяччя під час земляних робіт на присадибних ділянках та у полях. Крім того, такі знахідки трапляються у лісах та паркових зонах, на території колишніх полігонів і навіть на дні водойм. Торік на території Ківерцівського району зафіксовано 11 випадків виявлення вибухонебезпечних предметів часів минулих воєн.

Співробітники ДСНС нагадали громадянам, що підозрілі предмети категорично заборонено зачіпати та проводити з ними будь-які маніпуляції. Натомість необхідно одразу ж зателефонувати за номерами 101 або 102.У рамках відпрацювань працівники Служби «101» нагадали також громадянам правила пожежної безпеки у побуті та під час господарювання на присадибних ділянках та на відкритих територіях. Зокрема поінформували про неприпустимість випадків спалювання сухої трави та нагадали про відповідальність за такі порушення, передбачену чинним законодавством.

УДСНС України у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: На Івано-Франківщині ...

КОМЕНТАРІ