У Волинській області протягом вихідних рятувальники ліквідували 3 пожежі та надали допомогу постраждалому в ДТП

У Волинській області протягом вихідних рятувальники ліквідували 3 пожежі та надали допомогу постраждалому в ДТП

23.02.16 15:54 0 547
Упродовж минулих вихідних в області трапилося три пожежі у житловому секторі, зокрема у селах Підцир’я та Видерта Камінь-Каширського району та у селищі Маневичі.

20 лютого о 05:12 до Служби Порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в дерев’яній хаті-пустці в селі Підцир’я Камінь-Каширського. За 4 хвилини на місце події у складі двох відділень прибули працівники 8-ої Державної пожежно-рятувальної частини, які ліквідували загорання. Причина пожежі встановлюється. Надвечір того ж дня рятувальники селища Маневичі разом працівниками об’єктових пожежних команд ліквідували пожежу дерев’яної господарсько-побутової будівлі у райцентрі. Причина пожежі встановлюється, за попередніми даними, лихо трапилося через порушення правил безпеки під час експлуатації пічного опалення.

20 лютого у селі Лище Луцького району трапилась дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої у вантажному автомобілі був заблокований чоловік, який був неспроможним вибратися самотужки. На допомогу потерпілому прибули працівники 1-ої Державної пожежно-рятувальної частини міста Луцька, які визволили його з пастки за допомогою гідравлічних та пневматичних ножиць та передали до рук медиків, які також прибули до місця події.

У ДСНС України у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ