У Львові у Золочівському районі внаслідок автопригоди постраждали троє людей

У Львові у Золочівському районі внаслідок автопригоди постраждали троє людей

23.02.16 08:02 0 598
На автодорозі «Львів-Тернопіль» не розминулися позашляховик та легкове авто. У результаті зіткнення троє людей отримали травми різного ступеню важкості.

Автопригода трапилась учора, 21 лютого, близько 11-ї години у Золочівському районі.

За попередньою інформацією, водій автомобіля «Mitsubishi Pajero», 59-річний мешканець Тернополя, не обрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожню обстановку, виїхав на зустрічну смугу та вчинив зіткнення з легковиком «Skoda Fabia». Цим авто керувала 21-річна жителька Хмельницької області.

Внаслідок ДТП постраждала жінка-водія автомобіля «Skoda», а також двоє її пасажирів – 28-річний та 32-річний мешканці Хмельниччини.

Потерпілих було госпіталізовано. У жінки діагностували струс головного мозку, забій грудної клітки, поранення голови та перелом стегна. В одного з пасажирів – множинні садна обличчя, внутрішня кровотеча, перелом ноги та закрита черепно-мозкова травма. В іншого пасажира – струс головного мозку, політравма та рвана рана голови.

Правоохоронці закликають автомобілістів бути завжди уважними та обережними за кермом, не перевищувати швидкість, неухильно дотримуватися Правил дорожнього руху!

Відділ управління превентивної діяльності

Головного управління Національної поліції

у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Луцькі плавці на ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ