У Рівненській області безробітні водії отримають додаткові навички для працевлаштування

У Рівненській області безробітні водії отримають додаткові навички для працевлаштування

23.02.16 16:20 0 645
Безробітні Здолбунівського районного центру зайнятості шляхом підвищення кваліфікації на курсах служби зайнятості здобувають професію «водій автотранспортних засобів категорії «СЕ».

Навчання проходить в навчальному центрі на базі ПрАТ «Мізоцьке ремонтно-транспортне підприємство». Цей навчальний заклад вже не перший рік співпрацює зі службою зайнятості. Цього року він також подавав пропозиції на співпрацю та пройшов відбір навчальних закладів для організації професійного навчання зареєстрованих безробітних у 2016 році.

У січні внаслідок проведення співбесід із безробітними, які мають посвідчення водія автотранспортних засобів, виникла потреба в організації професійного навчання шляхом підвищення кваліфікації за професією «водій автотранспортних засобів категорії «СЕ». Слухачами цієї групи є безробітні - сезонні працівники сільськогосподарських та промислових підприємств району та демобілізовані військовослужбовці, які брали участь в антитерористичній операції на сході України. Згідно ліцензійного обсягу навчального закладу у групі навчається 10 чол.

Під час навчання слухачі пройдуть загальну професійну підготовку з основ законодавства України, професійно-теоретичну підготовку з охорони праці та навколишнього середовища, будови й експлуатації вантажного автомобіля, правил дорожнього руху, основ безпеки дорожнього руху та першої медичної допомоги, професійної етики та культури водіння, професійно-практичну підготовку з навиків водіння автомобіля.

Умови проходження навчання у навчальному центрі на базі ПрАТ «Мізоцьке ремонтно-транспортне підприємство» відповідають усім стандартам і є комфортабельними для отримання студентами якісних теоретичних та практичних знань для успішного складання державної кваліфікаційної атестації та отримання посвідчень на керування вантажним автомобілем за категорією «водій автотранспортних засобів категорії «СЕ».

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінниччині відкрили ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ