На Тернопільщині вшанували пам`ять Героїв Небесної сотні

На Тернопільщині вшанували пам`ять Героїв Небесної сотні

23.02.16 11:55 0 584
20 лютого на Тернопільщині вшанували пам`ять Героїв Небесної сотні. Тернополяни приносили квіти і лампадки до до пам'ятного знаку зі світлинами у центрі міста, молилися за упокій загиблих.

Вшанував пам`ять полеглих Героїв голова обласної державної адміністрації Степан Барна.

«Ми не маємо права забути подвиг Героїв Небесної сотні, - зазначив Степан Барна. - Революція Гідності триває і досі, адже тисячі воїнів боронять нашу територію на Сході країни. Говорити про її завершення можна буде лише після перемоги та тоді, коли ми виконаємо програму європейських змін, яких вимагали тисячі українців, які вийшли на майдани у листопаді 2013 року. Вірю, що Україна буде жити у мирі, розвиватися і рухатися в обраному напрямку. І станеться це завдяки янголам-охоронцям — Героям Небесної Сотні і ще багатьом сотням лицарів, які віддали найцінніше, що вони мають, – своє життя за Україну. Адже вони стоять на сторожі нашої совісті, на сторожі гідності та нашої перемоги».

Нагадаємо, під час акцій протесту у лютому 2014 року загинули Олександр Капінос (с. Дунаїв, Кременецький район), Устим Голоднюк (місто Збараж), Назар Войтович (с. Травневе, Збаразький район, Ігор Костенко (с. Зубрець Бучацького району), Тарас Слободян (м. Тернопіль).

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині ...
Наступна новина: ДСНС України вкотре ...

КОМЕНТАРІ