Тернопільську область відвідав голова ДМС України Максим Соколюк

Тернопільську область відвідав голова ДМС України Максим Соколюк

23.02.16 10:19 0 655
20 лютого Тернопільську область відвідав голова ДМС України Максим Соколюк. У рамках робочої поїздки він побував в обласному Управлінні міграційної служби та зустрівся з головою Тернопільської ОДА Степаном Барною.

Під час офіційної зустрічі очільник ДМС України Максим Соколюк, директор Департаменту інформатизації, телекомунікацій та захисту інформації ДМС Іван Двойленко, начальник обласного Управління ДМС Томаш Вербич та голова Тернопільської облдержадміністрації Степан Барна обговорили питання взаємодії міграційної служби та ОДА у сфері надання послуг через ЦНАПи. Присутні виділили низку проблемних моментів, які перешкоджають у ефективній роботі Центрів надання адміністративних послуг та обговорили шляхи їх вирішення.

Також Голова ДМС проінспектував обласне Управління міграційної служби і Тернопільський міський відділ УДМС. Максим Соколюк та Іван Двойленко позитивно оцінили технічні рішення Управління щодо раціонального використання програмно-технічних комплексів для оформлення документів, що посвідчують особу.

Разом з тим Максим Юрійович висловив зауваження щодо приміщень, в яких здійснюється прийом громадян. Також керівник ДМС звернув увагу на необхідність встановлення системи «електронна черга» з можливістю запису на надання адмінпослуг через Інтернет у міському відділі та інших підрозділах Управління.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: На Житомирщині винесено ...

КОМЕНТАРІ