Історія lego Bionicle - або з чого все починалося

Історія lego Bionicle - або з чого все починалося

23.02.16 21:18 0 819

Конструктор Лего вигідно відрізняється від простих іграшок, які рано чи пізно набридають дитині і забуваються. Досить побачити таку забаву, і дитина відразу ж причепиться до цього конструктору. Ця прихильність з часом може легко перерости в хобі.

У Данії на батьківщині цієї іграшки створений цілий парк, який являє собою справжній світ, створений за допомогою конструктора Лего. У цьому парку є все, що тільки може уявити собі людська фантазія: міста і села, казкові замки та інші споруди, які представляють собою мініатюрні копії справжніх. Граючи з конструкторськими наборами, дитина занурюється в свій особистий фантастичний світ, в якому, як і в кожній казці, добро завжди перемагає зло. І Лего легко відкриває дитині двері в світ, повний фантазії і пригод. Нічого не шкода для того, щоб побачити радість в очах дитини, яка почула заповітну фразу: куплю Лего.

Величезні можливості для ігор відкриває набір Lego Bionicle. До речі, придбати конструктор Lego Bionicle ви можете в інтернет-магазині: http://bontoy.com.ua/catalog/lego-bionicle/. Якщо дитина проявить фантазію, то можливості цього дивного світу значно збільшаться. Згідно з сюжетом, на острів Мата-Нуї, населений народом під назвою Матаранамі, нападають сили зла. Мата-Нуї - це казковий острів, який дуже схожий на рай завдяки густим зеленим джунглям і гірським вершинам, завжди покритим снігом. Однією з визначних пам'яток цього острова - є вулкан, а також сухі озера великих розмірів. З усіх боків острів оточує неймовірно красиве Лего море.

І в цей рай приходять темні сили під ім'ям Макута. Вони знищили ідилію, що панувала на острові. Проти Макута виступили всі мудреці острова, які вклали всі свої сили в боротьбу зі злом. Однак, незважаючи на всі зусилля, мудреці зазнали поразки. Але жителі острова не впадали у відчай, адже в одній з легенд говориться, що острів врятують шість воїнів.

Вірячи в цю легенду, ватажок Матаранів (Турага) вирішує самостійно відродити bionicle Toa. Після довгого і виснажливого очікування, хвилі викидають на берег острова маленькі коробочки з металу. У кожній коробці перебував легендарний воїн. Викинуті на берег воїни мали величезні можливості і могли керувати усіма стихіями природи: водою, вогнем, повітрям і каменем. Однак для того щоб привести ці сили в дію, необхідно було відшукати таємничі сили Макута. В цей же час ворог теж не сидить, склавши руки. Макута створюють жахливих монстрів, покликаних протистояти головним героям і знищувати населення острова.




Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Какие бывают емкости для ...
Наступна новина: В Житомирській області 77 ...

КОМЕНТАРІ