Чернівці: Маєте об’єкти оподаткування – повідомте податкову

Чернівці: Маєте об’єкти оподаткування – повідомте податкову

24.02.16 09:40 0 545
Державна податкова інспекція у м. Чернівцях нагадує, що відповідно до статті 63 Податкового кодексу України платники податків підлягають реєстрації або взяттю на облік за їх місцезнаходженням, а також за місцем розташування їх об'єктів оподаткування або об'єктів, які пов'язані з оподаткуванням або через які провадиться діяльність.

Повідомлення за формою №20-ОПП повинні подавати всі платники податків – як юридичні, так і фізичні особи – підприємці в разі наявності, виникнення чи зміни типу об'єкта оподаткування протягом 10 робочих днів після реєстрації, створення чи відкриття до контролюючого органу за основним місцем обліку платника податків.

При цьому, повідомляємо, що статтею 117 Податкового кодексу України за неподання до податкового органу такого повідомлення передбачена відповідальність.

Поряд з цим, ДПІ у м.Чернівцях також нагадує, що 16.03.2016р. – граничний термін подання заяви про перехід на спрощену систему оподаткування з 01.04.2016р. для зареєстрованих в установленому порядку фізичних осіб-підприємців.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Житомирщина: стан ...
Наступна новина: У Луцьку відбудуться заходи ...

КОМЕНТАРІ