Міжнародний бізнес-форум стартував у Чернівцях

Міжнародний бізнес-форум стартував у Чернівцях

24.02.16 19:15 0 520
У сесійній залі Ратуші розпочав роботу Міжнародний бізнес-форум «Взаємна співпраця – шлях до розвитку польських та українських підприємств». У ньому беруть участь представники органів місцевого самоврядування, органів державної влади та організацій міжнародного співробітництва Буковини і Республіки Польща.

Метою заходу є налагодження діалогу між представниками бізнесу, місцевого самоврядування, освіти і науки в рамках українсько-польського співробітництва в контексті реалізації положень Угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом.

«Гасло Чернівців звучить «Спільним зусиллями», тож ми спільно маємо вирішувати економічні завдання, завдання розвитку територіальної громади, розвитку українського і польського бізнесу, – зазначив міський голова Олексій Каспрук. – Я радий вітати у сесійній залі представників бізнесу і влади наших дружніх країн. Переконаний, що у нас вийде конструктивний діалог. У нас є чому одне в одного повчитися, адже і Польща і Україна мають дуже цінний досвід. Ми готові до реалізації спільних планів. Є перспективи інвестицій польського бізнесу в Україні, які допоможуть нашим підприємцям вийти на європейський рівень. Бажаю учасникам форуму плідної роботи і позитивних емоцій від спілкування у Чернівцях».

«Мені дуже приємно на цій зустрічі представляти наше місто, яке останніми роками розвивається швидкими темпами, – каже заступник міського голови Жешува Анджей Гудковський. – Ми співпрацюємо з трьома українськими містами – Львовом, Луцьком та Івано-Франківськом. Сподіваємося, що після цього форуму подібна співпраця налагодиться і з Чернівцями».

Учасники заходу обговорили конкурентні переваги та економічний потенціал Чернівецької області, напрямки розвитку і пріоритети в співпраці бізнесу Буковини, інвестиційні проекти Чернівців. Робота форуму продовжиться 24 лютого у Мармуровій залі ЧНУ.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Луцьку з початку 2016 ...
Наступна новина: Ветерани Другої Світової ...

КОМЕНТАРІ