Чемпіонат міста Луцька зі спортивного туризму в закритих приміщеннях визначив переможців

Чемпіонат міста Луцька зі спортивного туризму в закритих приміщеннях визначив переможців

24.02.16 08:03 0 605
З метою популяризації та розвитку спортивного туризму, як ефективного засобу підвищення ролі фізичної культури і спорту, всебічного гармонійного розвитку особистості, спрямованого на формуванню здорового способу життя, комітет по фізичній культурі та спорту спільно з управлінням освіти та Луцьким міським центром фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» на навчально-тренувальному туристичному полігоні Луцької ЗОШ І-ІІ ступенів № 11 — колегіум провели відкритий чемпіонат міста Луцька зі спортивного туризму в закритих приміщеннях.

На урочистому відкритті змагань заступник міського голови Юрій Моклиця привітав учасників, подякував організаторам за запрошення і висловив бажання долучитися до проходження етапів змагань. Голова комітету по фізичній культурі та спорту Луцької міської ради Юрій Волинець побажав учасникам вдалих стартів та успішних фінішів і нагород найкращим.

Участь змаганнях на дистанції «Смуга перешкод» брало 79 учасників з міста Луцька, Луцького та Ківерцівського районів. Змагання були особисті. Переможці визначалися окремо у трьох вікових групах за кращим часом проходження дистанції.

У наймолодшій віковій групі перемогу святкували: лучанка Світлана Данкевич з команди “Вовки” (тренер Василь Войтович) та Іван Шмига з Луцького району (тренер Володимир Казаков).

Серед учасників середньої вікової групи перемогли: лучанка Дарина Писарчук з команди “Вовки” (тренер Василь Войтович) і представник Луцького району Максим Дармовіс (тренер Володимир Казаков).

У групі найстарших перемогли: Софія Вавринюк з команди Луцького району (тренер Володимир Казаков) і Дмитро Тимощук з луцької команди “13 район” (тренер Ярослав Волинець). Заступник міського голови Юрій Моклиця серед усіх учасників найстаршої групи показав сьомий результат.

Переможці та призери змагань були нагороджені медалями комітету по фізичній культурі та спорту Луцької міської ради та дипломами Луцького міського центру фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх».

Організатори, учасники висловлюють слова вдячності дирекції Луцької ЗОШ І-ІІ ступенів № 11 — колегіум, торгової мережі «Червона калина», за сприяння в проведенні відкритого чемпіонату міста Луцька зі спортивного туризму в закритих приміщеннях.

З підсумковими протоколами можна ознайомитися тут.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ