Волинська область: рятувальники вдосконалили свої вміння в задимленому приміщені

Волинська область: рятувальники вдосконалили свої вміння в задимленому приміщені

24.02.16 12:56 0 548
Газодимозахисники обласного центру та прилеглих до нього районів вдосконалювали свої професійні навички щодо рятування людей та гасіння пожеж у непридатному для дихання середовищі.

Так, 23 лютого у місті Луцьку рятувальники області провели практичне заняття в теплодимокамері та теоретичне тестове завдання в Державній пожежно-рятувальній частині №2 на вулиці Тарасова. Співробітники ДСНС відпрацьовували та вдосконалювали навички, які допомагають швидко адаптуватися до змін і долати щоденні труднощі у роботі, під час гасіння пожеж, пошуку потерпілих, коли виникають ситуації, де вогнеборцям доводиться працювати у задимлених приміщеннях з високою температурою або у підвалах зі складним плануванням.

У ході заняття у рятувальників були перевірені теоретичні знання, методики проведення розрахунків при роботі ланок газодимозахисної служби, вимоги охорони праці.

У навчаннях взяли участь близько 100 чоловік особового складу пожежно-рятувальних підрозділів міст Луцька, Рожища, Ківерець, Горохова та селища Маневичі.

Управління ДСНС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ