Сергій Машковський: Влада є партнером бізнесу

Сергій Машковський: Влада є партнером бізнесу

24.02.16 10:44 0 538
23 лютого, голова Житомирської обласної державної адміністрації Сергій Машковський провів зустріч із власниками та керівниками 20 найбільших підприємств Житомирщини, у тому числі підприємств із іноземним капіталом.

На зустрічі були присутні: Житомирський міський голова Сергій Сухомлин, керівники обласних установ та організацій.

У рамках зустрічі представники влади та бізнесу обговорили формат взаємовигідного партнерства, створення комфортних умов та спрощення адміністративних бар'єрів для роботи інвесторів.

Влада Житомирщини бачить своєю ключовою задачею переведення стосунків влади з бізнесом у формат взаємовигідного партнерства.

— «Влада є партнером бізнесу. На наше завдання – створення максимально комфортних умов для ведення роботи існуючих підприємств та підтримка у відкритті нових. Адже нові інвестпроекти – це нові робочі місця, надходження до місцевих бюджетів, а це і є умовою економічного розвитку регіону», - зазначив Сергій Машковський.

Керівник області наголосив, що, в свою чергу, бізнес має бути соціально відповідальним: сплачувати вчасно податки та заробітну плату. Також увагу підприємців було акцентовано на піднятті рівня зарплатні працівникам.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Центр обслуговування ...
Наступна новина: проведено ...

КОМЕНТАРІ