Організатори семінару департамент економічного розвитку, торгівлі та міжнародного співробітництва ОДА та ДП «Житомирський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації».
— — «Даний захід важливий для нашого регіону та підприємств області. Ми запланували провести його для роз'яснення положень законодавства України та Європейського Союзу, а також положення Угоди зони вільної торгівлі, щоб наші підприємства мали змогу успішно конкурувати не тільки на внутрішніх ринках, а й на європейських», – сказав директор департаменту економічного розвитку, торгівлі та міжнародного співробітництва ОДА Олексій Шатило.
Мета проекту – сприяння вдосконаленню системи контролю безпечності харчових продуктів в Україні за принципом «від лану до столу» шляхом приведення законодавства України, інституційної інфраструктури та системи державного контролю у відповідності до регуляторної та адміністративної політики і практик ЄС.
Учасникам семінару обговорили актуальні питання сфери харчування, ознайомилися з проектом ЄС «Вдосконалення системи контролю безпечності харчових продуктів в Україні», презентований керівником проекту Тоні Вілом.
Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: головний редактор УкрЗахідІнформ
.
Попередня новина: На Вінничині прокуратура ...
Наступна новина: Чернівці: Як ...