В Чернігівській області під час ліквідації пожежі вогнеборці виявили тіло 50-річного господаря будинку

В Чернігівській області під час ліквідації пожежі вогнеборці виявили тіло 50-річного господаря будинку

24.02.16 16:01 0 533
22 лютого о 12:35 до Служби порятунку "101" у Ріпкинському районі надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку в с. Вороб'їв. На місце події, що за 20 кілометрів від райцентру, оперативно прибуло відділення 6-ї Державної пожежно-рятувальної частини. Оцінивши складність ситуації, адже вогонь майже повністю охопив будівлю, а внаслідок поривів вітру існувала загроза розповсюдження вогню на поруч розташовані будівлі, вогнеборці додатково викликали ще одне відділення 6-го професійного пожежного посту з селища Любеч. Завдяки залагодженим та професійним діям підрозділів пожежу о 13:50 локалізовано, а о 17:00 остаточно ліквідовано. До її гасіння залучались 7 чоловік особового складу та дві одиниці пожежно-рятувальної техніки.

Під час ліквідації пожежі в одній з кімнат будинку вогнеборці виявили тіло 50-річного господаря. Причиною трагедії послужило порушення правил пожежної безпеки при експлуатації опалювальної печі. Чоловік не зачинив щільно дверцята топкового отвору і жарини випали на спалимі речі й спричинили їх займання.

Вогнем знищено покрівлю та перекриття помешкання на загальній площі 84 кв.м, пошкоджено майно.

Рятувальники звертаються до громадян з наполегливим проханням дотримуватись елементарних правил пожежної безпеки. Слідкуйте за справністю приладів опалення, не залишайте їх без нагляду та не доручайте доглядати за ними дітям.

УДСНС у Чернігівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Закарпаття: реалізацію ...

КОМЕНТАРІ