У Рівненській області рятувальники провели в гімназії відкритий урок з питань безпеки життєдіяльності

У Рівненській області рятувальники провели в гімназії відкритий урок з питань безпеки життєдіяльності

24.02.16 09:56 0 580
З метою навчання підростаючого покоління правилам безпеки життєдіяльності та діям на випадок виникнення надзвичайних ситуацій, співробітники Головного управління ДСНС у Рівненській області постійно проводять інформаційно-пізнавальні заходи у дошкільних та загальноосвітніх навчальних закладах краю.

Так, 23 лютого працівники Служби порятунку «101» провели відкритий урок з питань безпеки життєдіяльності для учнів молодших класів Варковецької гімназії Дубенського району.

Рятувальники розповіли дітям про основні причини виникнення пожеж, можливі наслідки пустощів із сірниками, запальничками та іншими небезпечними предметами й речовинами. Працівники ДСНС пояснили учням як діяти та куди звертатися у випадку виявлення пожежі, навчили правилам застосування вогнегасників та надання першої домедичної допомоги. Вихованці гімназії активно відповідали на запитання офіцерів Служби порятунку й відгадували загадки з питань пожежної безпеки. Щоб закріпити отримані знання, рятувальники продемонстрували дітям цікаві тематичні відеофільми.

Наостанок зустрічі учні та вчителі гімназії щиро подякували працівникам Держслужби з НС за цікаву і корисну інформацію та пообіцяли, що обов’язково дотримуватимуться правил безпечної поведінки і виконуватимуть настанови рятувальників.

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Вінничині розпочато ...

КОМЕНТАРІ