У Рівненській області рятувальники проводять роботу щодо навчання населення правилам пожежної безпеки у побуті

У Рівненській області рятувальники проводять роботу щодо навчання населення правилам пожежної безпеки у побуті

24.02.16 08:07 0 621
З метою організації та проведення агітаційно-масових заходів, що направлені на запобігання випадків загибелі людей у вогні та під час виникнення різного виду надзвичайних ситуацій, підняття рівня обізнаності населення вимогам правил безпечної життєдіяльності, співробітниками Рівненського міськрайонного управління ГУ ДСНС України у Рівненській області постійно проводиться інформаційно-роз’яснювальна робота щодо основ безпеки життєдіяльності та забезпечено інформування населення про стан пожежної безпеки в регіоні.

Так, рятувальниками 3-ї державної пожежно-рятувальної частини ГУ ДСНС було проведено відпрацювання житлового сектору Шубківської сільської ради Рівненського району.

Насамперед, рейдова група відвідала оселі соціально незахищених верств населення: літніх людей, одиноких громадян та тих, котрі входять до так званої «групи ризику». У даної категорії населення питання забезпечення пожежної безпеки помешкань, ремонти електрообладнання та пічного опалення стоять далеко не на першому місті, і, як свідчить статистика, трагедії найчастіше виникають саме в таких оселях. Усім, кого відвідали рятувальники, надавалася консультативна допомога з правил пожежної безпеки та вручалися пам’ятки на протипожежну тематику з вказаними заходами застережливого характеру.

Такі комплексні відпрацювання систематично проводитимуться і в інших населених пунктах району впродовж усього року.

Заходи, що вживаються рятувальниками, спрямовані на те, аби зосередити увагу населення на більш відповідальному ставленні до вимог пожежної безпеки, що, в свою чергу, допоможе зменшити кількість пожеж і трагічних випадків на них.

Рівненське міськрайонне управління

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ