Ванна або душова кабіна?

Ванна або душова кабіна?

24.02.16 20:22 0 728

Що краще вибрати ванну або душову кабіну? Питання дуже делікатне. Думаю, ніхто однозначно на нього не зможе відповісти, так як завжди присутні безліч факторів, які впливають на єдину правильну відповідь в тому чи іншому випадку. Ми постараємося розглянути це питання з усіх можливих сторін. Але для початку давайте розберемося в перевагах і недоліках цих сантехнічних винаходів. І розповість нам про це Іванов А. К. - співробітник інтернет-магазину сантехніки та будматеріалів «Комплектант»: http://www.komplektant.ru/.

Душова кабіна

На сьогоднішній день лише близько 30 % російського населення мають у своєму користуванні душову кабіну або душовий бокс. Причиною цього є не стільки незручність при використанні, скільки їх порівняно недавня поява на ринку сантехнічного обладнання. Попит на душові кабіни і душові бокси щорічно зростає, не вимагаючи додаткової реклами, так як всі їх переваги говорять самі за себе. Купуючи душову кабіну, люди керуються такими доводами як:

  • Економія площі санвузла;
  • Вбудовувані додаткові функції;
  • Економна витрата води;
  • Економія особистого часу (прийняти душ швидше, ніж ванну).

Найчастіше кожен член сім'ї має свої звички і конкретні симпатії в питанні прийому душу або ванни, і далеко не рідкість коли вони не збігаються. Слабка половина людства найчастіше любить поніжитися у ванній, а сильна, відповідаючи темпу сучасного життя - прийняти душ. Вранці зручніше швидко освіжиться в душі, а ввечері так хочеться відпочити і розслабитися ванній.

Немає ніяких проблем, якщо санвузол дозволяє встановити те й інше, але як же бути, коли заповітні квадратні метри залишають бажати кращого. Не варто засмучуватися. Сьогодні це питання легко вирішується, оскільки є всілякі варіанти поєднання ванни і душа. Звичайно, якщо санвузол становить два квадратних метри, він поєднаний з туалетом і в ньому ще й необхідно розмістити пральну машину, на жаль, вибір не великий. Тут установка душової кабіни або боксу буде вірним рішенням.

Ванна, обладнана пластиковими шторками

Прекрасне рішення, коли немає ніякого бажання розпрощатися з улюбленою ванній і так хочеться комфортно прийняти душ, не думаючи про те, що бризки заллють підлогу. У невеликій ванній кімнаті найчастіше ванна вбудовується в нішу зі стандартними розмірами (120х70, 150х70, 170х70, 170х75, 180х75 см), тому штора для ванни може засуватися суцільно від стіни до стіни. Але це не єдиний можливий варіант штор. Кутові і асиметричні ванни також можна ними обладнати і насолоджуватися користуванням душа.

Душовий бокс

Душові бокси можуть володіти не тільки властивостями душа. Бокс розміром, наприклад, 170х86х210 см, з легкістю зможе поєднати душ, ванну і безліч функцій, властивих душовим боксам. Як бачите, навіть невелика ванна кімната зможе задовольнити Ваші запити. Душові бокси обладнані такими функціями як:

  • тропічний душ;
  • турецька баня;
  • дозатор для рідкого мила;
  • багатофункціональний змішувач;
  • радіо і телефон;
  • гідромасажні форсунки;
  • дзеркало і полки для банного приладдя;
  • сифон-автомат.

Комбінована ванна (з душовим куточком)

Така ванна - є менш популярним варіантом, однак не можна про неї не розповісти. Комбінована ванна - це естетичний варіант поєднання ванни і душа. Якщо Вам потрібен спрощений варіант цих двох елементів сантехніки, тоді цей варіант прекрасно підійде.

Висновки

Будь-яка з перерахованих вище ванн може бути оснащена гідромасажем і при бажанні, ви зможете обладнати ним ванну. А при використанні спеціальних ручок, сидіння, підголівників і гідромасажу спрямованої дії можна не тільки побалувати себе і подарувати бажаний комфорт, але і подбає про своє самопочуття і здоров'я.




Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Наступна новина: Кухні на замовлення. Що ...

КОМЕНТАРІ