Кухні на замовлення. Що потрібно знати?

Кухні на замовлення. Що потрібно знати?

24.02.16 21:17 0 667

Виробництво кухонь на замовлення - один з найбільш затребуваних напрямів меблевої промисловості на сьогоднішній день. Поняття «типової забудови» поступово відходить у минуле, але багато сімей в Росії все також живуть в стандартних «хрущовках», «брежневках», де розміри кухні змушують придумувати часом оригінальні способи зберігання предметів і розстановки техніки. Більше інформації ви можете дізнатися на сайті: http://www.tehnomebel.by/katalog/kuhni-pod-zakaz/.

Дизайн кухонних меблів, пророблений за індивідуальним замовленням, дозволяє домогтися того, щоб вбудовані меблі для кухні ідеально вписалися в інтер'єр. Якість готової гарнітури меблів залежить від багатьох факторів. Надійний виробник враховує безліч нюансів при виробництві, завдяки чому досягається кращий результат. Весь процес виготовлення і купівлі кухні на замовлення можна розділити на кілька етапів, кожен з яких має значення і вагу.

  •  Вибір виробника.
  •  Замір кухні і розробка дизайн-проекту.
  • Вибір матеріалу для фасаду.
  • Виготовлення і доставка.
  • Збірка.
  • Експлуатація.

Кухня відноситься до категорії корпусних меблів. На її замовлення той виробник може виробляти, який спеціалізується також на шафах, спальнях і інших меблів. Добре це чи погано залежить від обсягів виробництва в цілому. З одного боку, для кухні та шафи купе на замовлення потрібні практично одні і ті ж інструменти меблевого виробництва, але з іншого, до фурнітури та облицювальних матеріалів кухні пред'являються великі вимоги в порівнянні з рештою корпусних меблями. Важливо, щоб це розумів виробник кухонь на замовлення. Фотогалереї, каталоги, інтернет-ресурси допоможуть вам вибрати компанію, чиї дизайн-проекти до душі, а відгуки на живих меблевих форумах допоможуть зрозуміти, які підводні камені чекають при замовленні кухні у того чи іншого виробника.
Коли ви визначилися з виконавцем замовлення, вибрали одну або кілька компаній, з якими хотілося б спробувати попрацювати, можна переходити до наступного етапу.

Важливо!

Виклик замірника і розробка дизайну-проекту в більшості компаній надається безкоштовно! Ви маєте повне право викликати представників декількох компаній і зробити остаточний вибір виконавця вже після промальовування проекту! Якщо завмер і дизайн-проект є платною послугою, цю інформацію компанія повинна повідомити заздалегідь.

Розміри кухонних меблів

Розміри кухонних меблів залежать значною мірою від потреб клієнта і від площі приміщення. Стандартна глибина кухні - 60 см, але в Росії дуже популярні «вузькі» кухні - 40 см. Ширина кухонних ящиків може бути 10, 30, 40, 50, 60 і 90 см. Така кількість варіацій достатньо для того, щоб точно заповнити будь-який потрібний простір. Оцінити вартість кухні на замовлення можна буде відразу після виміру, так як більшість компаній працюють за принципом «вартість погонного метра». Виняток становлять складні модифікації кухонь, які можуть мати закруглені кути, фасади можуть бути прикрашені вітражним склом, особливої ​​різьбленням. Кутові кухні на замовлення завжди на порядок дорожче прямих комплектів меблів. Також багато в чому на вартість кухні впливає використовувана фурнітура, якість матеріалів.

Фасади кухонних меблів

Фасади кухонних меблів, а також виробника фурнітури і стільниці, ви також виберете разом з дизайнером. Чим частіше ви експлуатуєте кухню, тим більше високої якості повинні бути елементи. Замовивши хорошу фурнітуру, ви забудете про те, що таке провисаючі петлі, ляскаючі дверцята, що випадають ящики та інші «принади» дешевої кухні, з якими можливо вам колись доводилося стикатися. До того ж, дорога фурнітура зазвичай дуже ергономічна, ви здивуєтеся, наскільки більш місткою виявиться ваша нова кухня на замовлення.




Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Ванна або душова кабіна?
Наступна новина: Курсы подготовки к ЕГЭ: что ...

КОМЕНТАРІ