У Вінницькому коледжі вшанували Небесну Сотню (+фото)

У Вінницькому коледжі вшанували Небесну Сотню (+фото)

25.02.16 15:39 0 646
У Вінницькому коледжі Національного університету харчових технологій відбулися заходи, присвячені вшануванню подвигу учасників Революції Гідності та увічненню пам'яті Героїв Небесної Сотні.

Упродовж тижня у коледжі під гаслом «Небесна Сотня. На сторожі гідності» проведено комплекс інформаційно-просвітницьких заходів, спрямованих на вшанування подвигу Героїв Небесної Сотні:

Щоб віддати шану подвигу загиблих патріотів України, студентський загал та співробітники коледжу зібрались у фойє центрального навчального корпусу на реквієм пам'яті Небесної Сотні: учасники хореографічного ансамблю «Юність» з запаленими лампадками і в українських костюмах різних регіонів України, що символізували згуртованість та єдність українців, хвилиною мовчання пом'янули тих, хто втратив життя у війні на Сході України; вокальний народний ансамбль «Мрія» виконав «Молитву за Україну».

В ході заходу перед студентами та викладачами виступив активний учасник Майдану, нині голова спілки «Всеукраїнське об'єднання учасників бойових дій та волонтерів АТО» Анатолій Слівінський.

«Ми хочемо, – зазначила заступник директора з виховної роботи Наталія Любчак, – щоб наші вихованці усвідомили, за що боролися учасники Євромайдану, заради чого пожертвувала своїм життм Небесна Сотня, за що помирають у зоні АТО».













Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Хмельниччині через ...

КОМЕНТАРІ