Чернівці: Тендерний комітет міської ради проводитиме закупівлі в он-лайн режимі

Чернівці: Тендерний комітет міської ради проводитиме закупівлі в он-лайн режимі

25.02.16 13:19 0 601
З метою посилення громадського контролю, відкритості та прозорості публічних закупівель, забезпечення об'єктивної та неупередженої оцінки тендерних пропозицій, запобігання корупційним діям і зловживанням Тендерний комітет міської ради проводить свої засідання в режимі прямої он-лайн трансляції на сайті міської ради.

Перше засідання Тендерного комітету міської ради в он-лайн режимі відбудеться 29 лютого о 10.30. Предмет закупівлі – паливно–мастильні матеріали для потреб виконавчих органів міської ради. Сума закупівлі – 725 тис.грн. Оголошення про зазначену закупівлю було зроблено 29 січня ц.р.

«Чернівці були серед перших міст, які приєдналися до системи електронних закупівель Prozzoro. Цей пілотний проект працює у нас з 1 листопада минулого року. Тепер ми робимо черговий крок до посилення відкритості закупівель, доступності і прозорості цього процесу для громади. Вважаємо своєчасним прийняття Закону «Про публічні закупівлі», наближення України до європейських стандартів у цій сфері, що є більш демократичними та прозорими. Він містить багато новацій і до 1 серпня нам потрібно підготуватися до їх впровадження на практиці, привести у відповідність нормативну базу, навчити працювати з новими інструментами розпорядників коштів, ознайомити з новими правилами публічних закупівель громаду та більш активно долучити громадськість до контролю за їх дотриманням», – зазначив міський голова Олексій Каспрук.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: На Шумщині відбувся ...

КОМЕНТАРІ