У Волинській області засуджено водія автобуса,через якого постраждало 7 пасажирів

У Волинській області засуджено водія автобуса,через якого постраждало 7 пасажирів

25.02.16 18:05 0 653
Прокуратурою Волинської області підтримано державне обвинувачення у кримінальному провадженні щодо водія пасажирського автобуса, який спричинив ДТП.

Увечері 17 липня 2013 року, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, він здійснював рейс за маршрутом «Луцьк-Київ», перевозячи при цьому одинадцять пасажирів.

Рухаючись автодорогою Київ-Чоп поблизу села Колодязьки Коростишівського району Житомирської області, водій, не вибравши безпечної швидкості руху, відволікся від керування транспортним засобом та наїхав на металеве огородження, що призвело до перекидання маршрутки.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди 2 пасажири автобуса

отримали тяжкі тілесні ушкодження, ще 2 - тілесні ушкодження середнього ступеня тяжкості і 3 пасажири – легкі тілесні ушкодження.

Вироком Луцького міськрайонного суду водія визнано винним у порушенні правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що заподіяло тяжкі і середньої тяжкості тілесні ушкодження (кримінальне правопорушення, передбачене ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України) й призначено покарання у виді 5 років позбавлення волі з позбавленням права керування транспортними засобами строком на 3 роки.

Прес-служба прокуратури області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: "Микола Мушинка: ...
Наступна новина: У Вінниці стартує проект ...

КОМЕНТАРІ