Волинська область: рятувальники для школяриків провели урок «Сам удома – бережи себе!» з правил безпечної життєдіяльності

Волинська область: рятувальники для школяриків провели урок «Сам удома – бережи себе!» з правил безпечної життєдіяльності

25.02.16 08:02 0 632
23 лютого на перший урок до школярів завітали працівники Турійського районного сектору Управління ДСНС України у Волинській області. Вони провели інформаційно-роз’яснювальну роботу з питань пожежної безпеки та цивільного захисту серед учнів 4-5 класів Турійської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступеня.

Дотримуючись тематики уроку безпеки «Сам удома – бережи себе!», працівники пожежно-рятувальної служби розповіли дітям про наслідки, які виникають у результаті необережного поводження з вогнем, роз’яснили небезпеку дитячих пустощів з сірниками, застерегли від необережних вчинків щодо експлуатації пічного опалення та електричних приладів.

Для засвоєння інформації фахівці ДСНС продемонстрували навчальні презентації та відеоролики, де у доступній та цікавій формі роз’яснено дітям основи безпеки в побуті та на вулиці, а також порядок дій на випадок різного роду надзвичайних ситуацій та у випадку виявлення вибухонебезпечних чи підозрілих предметів.

Дітлахи з великим захопленням слухали про всі правдиві небезпечні життєві ситуації, які можуть чатувати на них у повсякденному житті. Вони розмірковували, аналізували та ставили запитання.

У ході уроку серед учнів та вчителів навчального закладу розповсюджені листівки, плакати та пам’ятки навчального та застережливого характеру.

У ДСНС України у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: На Тернопіллі стелу Героїв ...

КОМЕНТАРІ