В Закарпатській області працівники поліції за гарячими слідами розшукали водія,який збивши пішохода,з місця пригоди втік

В Закарпатській області працівники поліції за гарячими слідами розшукали водія,який збивши пішохода,з місця пригоди втік

25.02.16 13:46 0 574
В смт. Буштино Тячівського району, невідомий водій збив жінку і з місця пригоди втік. Впродовж однієї годин, правоохоронцям вдалося розшукати водія та встановити місце знаходження автомобіля.

24 лютого близько 06:25 год. до чергової частини Тячівського ВП надійшло повідомлення від диспетчера швидкої медичної допомоги Тячівської РЛ, про те, що до них доставлено жінку з травмами, які вона отримала в наслідок ДТП.

Слідчо-оперативною групою та поліцейськими роти дорожньо-патрульної служби з обслуговування доріг державного значення, було з’ясовано, що в смт. Буштино Тячівського району, невідомий водій, здійснив наїзд на жінку-пішохода, після чого втік у невідомому напрямку.

Поліцейські роти дорожньо-патрульної служби протягом годин встановили водія та транспортний засіб. Ним виявився 39-річний мешканець Тячівського району, який у час дорожньо-транспортної пригоди перебував за кермом автомобіля марки «Опель-Омега». За результатами медичного обстеження водій був тверезий.

На разі 46-річна потерпіла перебуває в реанімаційному відділенні Тячівської РЛ.

Автомобіль поміщено на спец майданчик Тячівського ВП. По даному факту проводиться перевірка.

Відділ безпеки дорожнього руху УПД ГУНП в Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Шумщині відбувся ...
Наступна новина: За добу на Львівщині ...

КОМЕНТАРІ