На Хмельниччині рятувальники посилюють профілактичну роботу серед населення району

На Хмельниччині рятувальники посилюють профілактичну роботу серед населення району

25.02.16 09:28 0 606
Працівники Красилівського районного сектору в посиленому режимі проводять навчання серед мешканців району щодо засвоєння основних вимог пожежної безпеки в побуті. Так, у період з 22 по 24 лютого рятувальники спільно з працівниками районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді провели відпрацювання Кузьминської сільської ради.

Метою заходу було навчання людей основам безпеки життєдіяльності, що допоможе уникнути трагічних випадків у разі виникнення пожеж та надзвичайних ситуацій.

Під час бесід надзвичайники особливу увагу звертали на навчання людей основним правилам пожежної безпеки та вмінню правильно реагувати у разі виникнення небезпеки. Фахівці пожежної справи розповіли про причини виникнення пожеж, які найчастіше трапляються в холодну пору року, а також нагадали, яких превентивних заходів слід дотримуватись, аби не допустити пожежі у власній оселі. До того ж, пожежні нагадали громадянам, що у разі небезпеки необхідно телефонувати до Служби порятунку за номером «101». Наприкінці заходу усі присутні отримали пам’ятки з основними вимогами стосовно пожежної безпеки в побуті.

Безпека людей для рятувальників – на першому місці, тому співробітники ДСНС сподіваються, що завдяки співпраці з населенням та обізнаності громадян кількість пожеж у побуті значно зменшиться.

Красилівський районний сектор ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернівецькій області з ...
Наступна новина: На Тернопіллі фахівці ...

КОМЕНТАРІ